BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Александър Сано и пътуващо автокино идват в Смолян

На 2 и 3-ти юни  в Смолян пристига Пътуващо автокино със съдействието на Община Смолян.  Филмите, които ще бъдат показани са „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Началният час на излъчването е 21.00 часа. Филмовият екран ще бъде разположен в района на големия паркинг зад МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ в Смолян.

Почитателите на популярния български актьор Александър Сано ще могат да се срещнат и да разговарят с него.

Желаещите да бъдат на прожекциите трябва да са на мястото на авто-киното 1 час преди началото, т.е. в 20.00 ч., за да могат да паркират автомобилите си.

Зрителите, които не са с автомобили, могат да си носят столчета за къмпинг или одеяла за сядане.

Да се гледат филми от кола е интересно преживяване, за жалост не особено популярно в България. Идеята е хората да дойдат с автомобилите си, да гледат филма на екран с размери 5 на 10 метра и да слушат звука през собственото си радио. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.

Входът е свободен.

Не пропускайте да се насладите на това невероятно преживяване, което Община Смолян подарява на всички любители на киното и автокиното.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!