BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДПС в Кърджали отбеляза днес 34 години от създаването си

Областната организация на ДПС – Кърджали отбеляза днес 34- годишнината от създаването на партията. На знаковата дата – 4 януари, в офиса на Движението се събраха членовете на Областния Съвет на ДПС, начело с областният председател на ДПС Ресми Мурад, зам. председателя на ДПС Хасан Азис, народните представители Байрам Байрам, Адлен Шевкед, Павлин Кръстев, кметовете на общини, Ерол Мюмюн, Неджми Али,Себихан Мехмед, Илкнур Кязим, Шинаси Сюлейман и Айджан Ахмед, председателят на ОблС на МДПС Ерсин Юмер, председателите на общински съвети на ДПС, представители на женското дружество и др.
Вече 34 г. ДПС е незаобиколим фактор в политическия живот на България. Датата 4 януари е знакова за всички, които носят каузата на ДПС в сърцето си. Да си част от ДПС е чест и отговорност. Изминахме дълъг път заедно. През тези години нашата партия премина през много изпитания, но съхрани най-важното – опазването на правата и свободите на българските граждани. ДПС застана срещу тоталитарния режим и докара демокрацията в България по мирен път и в продължение на повече от три десетилетия работи усърдно за изграждането, развитието и съхранението на демокрацията в България.
Заслугата за всичко това е на първо място на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и на учредителите на ДПС, на които благодарим за визионерството и мъдростта да се опазят демократичните ценности в страната ни.
Днес, когато честваме рождения ден на ДПС, сме спокойни, че партията ни ще пребъде и занапред, защото залагаме на достойни, образовани и можещи млади хора, които да продължат печелившата политика на заедността.
ДПС е заедност, толерантност, права и свободи.
ДПС е отговорност към бъдещето, ангажираност за мира и спокойствието, за просперитета в страната.
Честит рожден ден, скъпи членове на ДПС, скъпи съмишленици и приятели!

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!