BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Михаел Шумахер вече може да говори

Седемкратният световен шампион във Формула 1 – Михаел Шумахер, който претърпя изключително тежък инцидент през 2013 във френските Алпи, направи голяма стъпка към възстановяването си, пишат световните медии.

Германецът получи трайни последици за мозъка и претърпя няколко операции. Той се възстановява в дома си в Женева и досега се смяташе, че легендата може да комуникира с близките и лекарите си само със зрителен контакт и движение на главата, но според британското издание „Mirror“, той вече може да говори.

Причина за това е биографичният му филм, които вече е бил изгледан от Шумахер и близките му, а той самият е имал няколко забележки, които е предал на авторите с помощта на съпругата си Корина, съобщава gol.bg.

Новината беше приета с ентусиазъм от феновете на легендата, макар да няма официално потвърждение за подобрението в състоянието му.

Източник: Фрогнюз

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!