BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови над 75 хитови заглавия за филмотечния TV1000 – от юни

 Международната медийна компания Viasat World, представяща в България ТВ каналите TV1000, TV1000 Русское кино, Epic Drama, Viasat History, Viasat Nature и Viasat Explore, обяви, че е сключила споразумение с  ViacomCBS Global Distribution Group, в чието портфолио са компании като Paramount Pictures, SHOWTIME Networks, Nickelodeon, MTV Entertainment Group и Miramax.

В резултат на сделката библиотеката на филмотечния TV1000 на Балканите ще се обогати с кинозаглавия на Paramount Pictures. Споразумението за балканския регион между разпространителя за Централна и източна Европа и голямото холивудско студио е за 76 заглавия или общо 154 часа филми.

От модерни класики до хитове в своя жанр като „Животът е прекрасен“, „Копланд“ и „Ема“, през трилър поредици като „Пръстенът“, до блокбастъри като „Терминатор: Генезис“ – предстоящата програма изглежда по-добре от всякога.

Някои от тези заглавия ще бъдат в ефир още през юни като „Как да си дресираш дракон“ е с премиера на 27 юни, неделя, от 15:20 часа, а „Ема“ – в същия ден, от 22:00 часа.

Как да си дресираш дракон
Неделя, 27 юни, в 15:20 ч.

Режисьор: Дийн Деблоа, Крис Сандърс
Година: 2010, САЩ

Злочест млад викинг, който иска да лови дракони, се сприятелява с млад дракон и разбира, че тези същества са различни от неговите очаквания.
Рубрика: От страниците на екрана
Всяка събота и неделя от 5 юни, в 22:00 ч.
Пренасяме магията от страниците на екрана този юни с невероятни филми по любими книги, от вълнуващи приключения през 18-ти в. до най-трогателната филмова адаптация на роман на Стивън кинг. Майсторско пресъздаване на истории и прекрасни филми от от страниците на екрана.

90 минути в рая
Понеделник, 21 юни, в 22:00 ч.
Режисьор: Майкъл Полиш
В ролите: Хейдън Кристенсен, Кейт Босуърт, Хъдсън Мийк, Боби Батсън, Елизабет Хънтър
Година: 2015, САЩ

Пастор Дон Пайпър, щастлив съпруг и баща, загива в автомобилна катастрофа. Деветдесет минути по-късно той се съживява и е откаран в болница. Той разкрива, че по време на смъртта си е посетил рая.

Кофти сделка
Понеделник, 28 юни, в 22:00 ч.
Режисьор: Кен Скот
В ролите: Винс Вон, Том Уилкинсън, Дейв Франко, Сиена Милър, Ник Фрост
Година: 2015, САЩ

Работлив собственик на малък бизнес и двамата му сътрудници пътуват до Европа, за да сключат най-важната сделка в живота си. Бизнес пътешествието излиза напълно извън контрол.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!