BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От 28 април започва кандидатстването за първи клас в Хасково

Започва кандидатстването за първи клас в училищата в град Хасково, за което е утвърден график със заповед на кмета на община Хасково, съобщиха от общинската администрация.

Кандидатстването ще се осъществява по електронен път на адрес: http://www.priem.haskovo.bg/, рубрика „Прием в първи клас“.

Системата за кандидатстване ще бъде активна от утре, 28 април 2021 г.

Местата за първокласници в училищата в град Хасково са общо 790.

Заявленията за прием се подават от 28 април до 1 юни 2021 г., включително. Резултатите от първо класиране ще бъдат обявени на 3 юни 2021 г. Записването на приетите ученици ще става от 4 до 9 юни 2021 г., включително. Датите за последващото обявяване на свободните места, приемане на заявления и записване, са утвърдени в график, публикуван на сайта на община Хасково.

Подаването на заявления се извършва по електронен път, а при невъзможност от страна на родителите да подадат заявление чрез системата за прием, документите ще се приемат на място в училището, при спазване на физическа дистанция и задължително носене на предпазна маска за лице.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!