BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ремонт затваря „Дунав мост“ при Русе за четири часа всеки ден до 29 април

Заради неотложен ремонт на „Дунав мост“ при Русе, движението на превозни средства по съоръжението ще бъде спирано за по четири часа – от 20.00 часа до полунощ, от днес до 29 април /четвъртък/ включително. Това съобщиха от Областното пътно управление в крайдунавския град.

Въвеждането на временната организация на движение се налага заради ремонт на компрометирани бетонни пътни плочи в километров участък от моста. При дейностите ще се използва специален материал, който изисква при втвърдяването му да няма вибрации по конструкцията на съоръжението. Това налага и ограничаването на движението за четири часа.

Ремонтни дейности ще се извършват и през деня, като трафикът в участъка ще се осъществява в една лента и ще се регулира от пътни знаци и сигналисти. Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно пътната сигнализация.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!