BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънчево утро, облачно слеобяд

Денят започва със слънце, след обяд обаче ще се появят облаци и на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. В Западна България ще има условия за градушки.

Максималните температури ще са предимно между 25 и 30 градуса. 

Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени от гръмотевични бури. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17, а на 2000 метра – около 10 градуса. 

Слънcе ще грее и край морето през първата половина от неделния ден, после ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб до умерен с южна компонента. Максималните температури ще са от около 20 градуса на север до 27 на юг. Сред вълните от 1-2 бала термометрите ще се качат до 18 градуса. 


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!