BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Температурите се покачват, в област Кърджали днес ще бъде около 31 градуса

Нов живот

Днес над страната ще е слънчево, след обяд над югозападните райони ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 29° и 34°.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра – около 17°.

По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 28°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През повечето дни от второто десетдневие ще преобладава слънчево време, с температури по-високи от обичайните. Около средата на периода ще премине атмосферно смущение и ще има условия в следобедните часове да превали и прегърми. През третото десетдневие вероятност за краткотрайни валежи има в началото, но тенденцията е след това температурите да се повишат и да се установи слънчево, сухо и горещо време.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!