BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Централният лъч на ДПС започна от Черноочене обиколката в област Кърджали

Исмет ИСМАИЛ

Жителите на община Черноочене отново ще потвърдят своята подкрепа за Движението за права и свободи на предстоящите местни избори на 29-ти октомври, както винаги до сега.

Това увериха днес десетките членове, симпатизанти и съмишленици председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

С посещение в общинския предизборен щаб на ДПС в село Черноочене започна подкрепата на лидера Мустафа Карадайъ и Централния изборен лъч на партията в област Кърджали, за кандидатите на ДПС за предстоящите местни избори.

Заедно с Мустафа Карадайъ бяха социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС Ресми Мурад, народни представители Елван Гюркаш, Байрям Байрям, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев, и други.

На срещата присъстваше кандидатът за кмет на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед, Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер и водач на кандидат съветническата листа, Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, членове на Общинския съвет на партията, кандидатите за кметове на кметства в общината от ДПС, както и кандидат съветниците от партийната листа.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че в Черноочене живеят едни от най-сплотените хора. Тук лептата е високо вдигната. Община Черноочене е еталон как ДПС разрешава проблемите на малките общини и малките населени места. Вярвам, че и за напред тази лепта ще се поддържа на високо ниво, подчерта той.

Пред множеството председателят на общинския изборен щаб и водач на кандидат-съветническата листа на ДПС Бедрие Газиюмер заяви, че предизборната кампания в община Черноочене стартира с пълна сила. Срещи ще се проведат в над 50 места. На територията на община Черноочене избори ще се провеждат, за 32 кметове на кметства и 17 съветници в Общинския съвет. ДПС-Черноочене си поставя за цел да спечели изборите за кмет на Общината, за кметове на всичките кметства и квалифицирано мнозинство в Общинския съвет. Призова всички жители да отидат до урните, за постигне на висок изборен резултат.

В изказването си кандидатът за кмет на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед заяви, че сега е време да достигнат до всеки един жител, да се запознаят с техните очаквания и да търсят решения на проблемите им. Ще работя с цялото си сърце, за да надградим и развиваме Община Черноочене и да задържим колкото се може повече хора тук, в родните им места, подчерта инж. Айджан Ахмед.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители. Дълги години ДПС дава сигурност, спокойствие и увереност. Така ще е и за напред, каза Айдън Осман. Той пожела успех на всички кандидати.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!