BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

📹 Храбра жена спасява кучетата от мечка на оградата на дома

Жена изблъска мечка от оградата и се скри в къщата с домашните любимци.

Потребителка на TikTok публикува кратко видео, заснето от камера за видеонаблюдение в дома на нейната братовчедка на име ѝ Хейли. Видеото моментално стана вирусно и се разпространи в медиите и социалните мрежи.

Във видеото се вижда как мечка с малки се е покачила на оградата на частен дом. Кучетата на Хейли се втурват  към неканените гости с лай. Малките побягват, а мечката се удря кучетата с лапа. В този момент Хейли притичва и безстрашно избутва мечката от оградата и заедно с кучетата се скрива в къщата.

Потребителката bakedlikepie пише, че видяла мечка на оградата, докато братовчедка ѝ правела нещо в двора си. Първата й реакция била да защити кучетата и затова тя се втурнала към огромния хищник без колебание. Мечката е надраскала едно от кучетата, но като цяло животните са добре. Жената допълва, че мечката и малките са напуснали жилищния район доста бързо след това. В резултат на инцидента няма пострадали. Сега обаче семейството планира да вдигне по-високо оградата, пише LADBible.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!