BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Верижна катастрофа до Пожарната в Кърджали,”Мерцедес” потроши 5 коли

Верижна катастрофа стана този следобед до Пожарната в Кърджали,като „Мерцедес” потроши 5 коли. Сигнал за инцидента е подаден на спешния телефон 112 в 16,23 часа. Двадесет и две годишен водач на „Мерцедеса”, идващ от ул.”Миньорска” навлиза в насрещното движение и блъска такси марка „Шевролет” с шофьор на 63 години. След това немското возило помила още 4 автомобила, паркирани на пътното платно.

  Водачът на „Мерцедеса” е бил изваден от колата от четирима пожарникари. На място се отзовават и два екипа на Центъра за спешна медицинска помощ.Младият мъж е откаран в Спешното приемно отделение на кърджалийската болница.

 Това съобщиха за Кърджали бг вести от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали. От там подчертаха,че ще бъде образувано досъдебно производство поради големите щети.

  Все още няма яснота по състоянието на водача на „Мерцедеса”. Когато е изваден от колата той е бил контактен. Според медици вероятно му е прилошало по време на шофирането. Алкохолната му проба е отрицателна.

Текст и снимка:Георги Кулов


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!