BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВРЕМЕТО: Вадете чадърите утре, защото пак ще вали

Нов живот

През нощта облачността ще се увеличи и вплътни. Около и след полунощ на отделни места в Западна България ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб северозападен, в Източна България – североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 3° и 8°, в Кърджали – около 5°.

Утре през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще бъде облачно с валежи от дъжд, главно в Южна България и североизточните райони. Вятърът ще е умерен, от северозапад, в източните райони – от североизток и с него ще нахлува студен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще бъдат между 8° и 13°, в Кърджали – около 14°. Вечерта от северозапад облачността ще започне да се разкъсва и да намалява.

В планините ще бъде облачно с валежи от сняг, под 1000 m – от дъжд и сняг. Ще духа умерен, временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 m ще бъде около 3°, на 2000 m – около минус 2°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, на много места с валежи от дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 8° и 10°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Последвайте ни и във Facebook

Материалът ВРЕМЕТО: Вадете чадърите утре, защото пак ще вали е публикуван за пръв път на Нов Живот.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!