BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха трима с дрога и двама пияни водачи

24-годишен хасковлия е задържан с дрога, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Вчера в 14 часа, криминалисти са го проверили в областния град с товарната му кола Ситроен. При справка се оказало, че е неправоспособен. При проверка в жилището му на улица „Борба“ са открити два гриндера за мелене на марихуана, електронна везна и сгъвка със суха зелена листна маса.

Със същата дрога в Тополовград са заловени двама мъже на 31 г. и 33 г. Те са проверени в село Хлябово с лек автомобил Фолксваген. В колата е открито бурканче със суха зелена листна маса с тегло 5 грама. Проверка с техническо средство на водача на 31 г. показало, че шофира с наличие на тетрахидроканабинол. Стартирало е бързо производство.

С мярка на задържане до 24 часа е водач, употребил алкохол в Харманли. Униформените са проверили на булевард „България“ лек автомобил Ауди, управляван от мъж на 42 г. Дрегерът отчел 1,9 промила в издишания въздух.

В управлението в Хасково също е пренощувал пиян водач. Вчера по обяд в село Жълти бряг е проверен 54-годишен жител на селото, шофиращ Фолксваген без регистрационни табели. Скалата на техническото средство показала наличие на 2,38 промила алкохол. И по двата случая са заведени бързи производства.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!