BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Изправи се! Мутри вън!“ ще номинира Росица Матева за член и заместник-председател на ЦИК

ПГ „Изправи се! Мутри вън!“ /ИМВ/ ще номинира Росица Матева за член и заместник-председател на ЦИК. Това обяви председателят на ПГ ИМВ Мая Манолова във видео, излъчено на личната й страница във фейсбук.

Днес президентът Румен Радев свиква консултации с парламентарно представените партии и коалиции, за да се запознае с предложените от тях номинации за състава на Централната избирателна комисия /ЦИК/.

Манолова посочи, че Росица Матева е минала през всички нива на изборната администрация, била е член на СИК, на РИК, член на ЦИК в периода 2014-2019, сега председател на Обществения съвет. Тя се занимаваше с честността на изборите като председател на Обществения съвет на ЦИК. Един човек, с който ние ще сме сигурни, че изборният процес ще бъде честен, прозрачен и по правилата, такива каквито са записани в Изборния кодекс, допълни Манолова. 


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!