BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Култовата анимация за възрастни „Рик и Морти“ ексклузивно в HBO GO от 21 юни

На 21 юни пети сезон на анимационната поредица за възрастни с награди Emmy „Рик и Морти“ става, ексклузивно за Европа, част от съдържанието на стрийминг платформата на Warner media HBO GO. Предходните четири сезона, проследяващи Рик – гениален учен-социопат, който влачи своя плах внук Морти в безумно опасни приключения из Вселената, ще са достъпни от същия ден в платформата. Рик Санчес живее със семейството на дъщеря си Бет и непрекъснато забърква нея, зет си Джери, внучката си Съмър и внука си  Морти в междугалактически бягства.

Предпремиерният 20 юни е обявен официално за „Денят на Рик и Морти“ и феновете на сериала ще могат да получат мегадоза от  всички неща, които правят героите му така любими за милиони възрастни по света с междугалактическо тържество с кратки надниквания, кадри зад кадър и специални изненади покрай световната премиера на новия сезон.

Емблематичната поредица, която води началото си от 2013-та година е създадена от Дан Хармън, американски писател, продуцент, актьор, рапър и комик и Джъстин Ройланд, който е аниматор, писател и продуцент. Дан и Джъстин са и гласовете на Рик и Морти. Останалите оригинални гласове са на Сара Чок (Firefly Lane), Крис Парнъл (Saturday Night Live) и Спенсър Грамър (Greek).

Всички епизоди от сезони 1-4 на Рик и Морти и премиерата на сезон 5 ще бъдат достъпни в онлайн стрийминг платформата HBO GO от 21 юни.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!