BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЦСКА надви „Крумовград“ след обрат

СКА излезе еднолично на върха в Първа лига, след като победи „Крумовград“ с 4:1 като гост в мач от 17-ия кръг на първенството. Червените се възползваха от грешната стъпка на „Черно море“ преди ден.

Успехът на ЦСКА над „Крумовград“ дойде след обрат, тъй като домакините поведоха.

Това е най-убедителната победа на ЦСКА от началото на сезона в Първа лига, като за пръв път червените вкарват четири гола.

В 34-ата минута Александър Колев откри за „Крумовград“ на базата на „Ботев“ (Пловдив), където тимът домакинства. Той се разписа след флангова атака и подаване отляво.

Само четири минути по-късно обаче ЦСКА изравни. Амос Юга се разписа в 38-ата минута, а ситуацията беше гледана на повторение за евентуална засада, както и нарушение в нападение на Юга.

 

След паузата „Крумовград“ се прибра и допусна нови три гола, с което загуби. Християн Петров изведе ЦСКА напред в 78-ата минута, когато вкара след рикошет и разбъркване. В 83-ата минута Данило Асприля отбеляза третото попадение за червените, а крайния резултат оформи Марселино Кареасо в първата минута на добавеното време.

След 17 кръга ЦСКА има 38 точки в класирането, а „Черно море“ е с 36. Трети е „Локомотив“ (Пловдив) с 35, а „Лудогорец“ има 33 точки, но и два мача по-малко.

Дневник


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!