BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Аварирали и катастрофирали тирове, снегопочистване затвори път в Северна България

Пътят Разград-Исперих се затваря за движение на камиони над 12 тона, за да бъде извършено снегопочистване, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Продължава да е затворен и пътят за Попово заради два ударили се ТИР-а. Няма данни за пострадали хора при инцидента. Обходният маршрут – през село Балкански, също е невъзможен за пътуване, тъй като румънски ТИР е аварирал на разклона към селото на влизане от Благоево.

За неопределено време е затворен за движение главният път от Велико Търново до Омуртаг. Причината е изтегляне на два аварирали тежкотоварни автомобила и почистване, съобщи за БТА дежурният в Областно пътно управление. Няма осигурен обходен маршрут. Настилките в областта са мокри, обработват се и се опесъчават. Товарните коли са аварирали в района на антоновското село Моравица. Над региона продължава да вали умерено силен сняг.

НИМХ обяви предупредителен жълт код за цялата страна заради съществената промяна на времето и сложната метеорологична обстановка. За района на София прогнозата предвижда снежната покривка да достигне до 10-12 сантиметра. 


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!