BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Смолян организира празнична програма по повод 1 юни

Община Смолян организира празнична програма по повод 1 юни – Международен ден на детето. Официалното откриване на празника ще е на 1 юни от 16 часа пред централния вход на РДТ „Николай Хайтов“. При лошо време, тържеството ще се състои във фоайето на театъра. Ще бъдат наградени отличените в конкурса за детска рисунка „Мечтая да стана“ – 2021 г. Той се организира от община Смолян, Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и ЦПЛР-Обединен детски комплекс.

Ще се проведе и традиционният конкурс „Мис и Мистър Капчица“, организиран от ЦПЛР – ОДК. Записването става при Катерина Георгиева, организатор в ОДК на тел. 0877828295. Изискването е децата да са на 5 години и да изпълнят песен, стихче, етюд или нещо друго.

Празничната програма ще продължи с концерт, в който ще участват възпитаниците на ЦПЛР – ОДК – гр.Смолян. В него ще вземат участие Школата по народно пеене с вокален педагог Пламена Седянкова, Театрална школа с ръководител Искра Йосифова, Школата по народни танци с хореограф Спас Стойнев и Клуб по модерни и забавни танци с треньор Димитър Кондаклиев.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!