BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

АНКЕТА „НОВ ЖИВОТ“: Колко празнично ви е днес?

Снежана Сиракова, ръководител на Движение „Ръка за помощ“
Празнично ми е, защото се чувствам удовлетворена от благотворителните акции, които направихме до сега с децата. Днес удовлетворението ми се препокрива и със специалния празник, в който съм уважена от мъжката част около мен. Аз мисля, че не само на 8 март, но всеки ден трябва да бъде изпълнен с мил жест към жените. Не мятам, че само един ден трябва да бъде по-специален, но пък щом го има, нека да бъде тържествен.

Антония Младенова, учител
Мога да кажа, че ми е празнично, но някак в средна степен. Тази година празникът ни е по-различен заради маските – липсват целувките и прегръдките, поздравленията. Това ограничение повлиява и настроението. Иначе има смисъл да има такъв празник, защото имаме нужда и ние – жените, да се почувстваме важни поне един ден в годината, макар, че уважението трябва да е целогодишно.

Анета Визева, начален учител
Това е празник на цветята, а всички жени са цветя! Цветята празнуват, жените празнуват! Пожелавам на всички жени живи и здрави да сме и да бягаме от негативните емоции. Осми март е обявен за празник от дълги години и това е една добра традиция, а щом е празник – нека да го празнуваме с радост. Празниците са за сега, за днес, за настоящето и ние, въпреки изпитанията, трябва да имаме настроение за живот!

Въпроса зададе Божидара АНГЕЛОВА

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!