«
»
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Възраждане“ в Кърджали номинира за евродепутат Георги Дяков

Валери КОВАЧЕВ

Общинската структура на ПП „Възраждане“ в Кърджали номинира за евродепутат Георги Дяков, обяви днес на пресконференция председателят на структурата  и общински съветник в Кърджали Анета Георгиева. Георги Дяков е роден през 1985 година в Кърджали. Завършил е Финанси и Бизнес администрация. Владее английски и турски език. Има богат опит в няколко чужди предприятия. Много е пътувал из Европа във връзка с работата си. В момента е общински съветник от групата на „Възраждане“.

Основните критерии, на които трябва да отговарят кандидатите за евродепутати от ПП „Възраждане“ е да имат висше образование, да владеят поне два чужди езика, като един от предпочитаните е английски. Те трябва да са членове на структурите на „Възраждане“, да бъде патриоти и родолюбци по душа, за защитават националните интереси на България в Европейския парламент. Основното, което „Възраждане“ ще иска от своите представители в Европейския парламент е да бъдат първо родолюбиви българи и когато се разискват в казуси, касаещи развитието на Европа и в частност на България да защитават преди всичко интереса на българския народ, а не това какво лобира голямото европейско семейство. Трябва да търсят тези решения, които ще бъдат в наша полза, каза Анета Георгиева.

Кандидатът на „Възраждане“ трябва също да бъде открит и демократичен политик, да знае, че е избран с волята на избирателите и отива там да защитава техните интереси, а не да се включва в разни лобистки структури, които да защитават интересите на определени политики. Още трябва да е  работлив и ефективен, защото там не отива да вдига послушно ръчичка, а да умее да води дебати и политически спорове, ако се налага. Много е важно да защитава основните европейски ценности, които според нас са християнството, националната ни идентичност и традиционното българско семейство, като основна единица на обществото, уточни Анета Георгиева.

След разговори и обсъждане в нашата структура стигнахме до извода, че най-подходящ кандидат, който да номинираме пред националното ръководство е Георги Дяков. Той покрива всички критерии. Смятаме, че ще намери място в националната листа, заяви Анета Георгиева.

 

Последвайте ни и във Facebook

 

Материалът „Възраждане“ в Кърджали номинира за евродепутат Георги Дяков е публикуван за пръв път на Нов Живот.

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!