BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мустафа Карадайъ: Имаме нужда от обединителен патриотизъм, но не и от национализъм

Имаме нужда от обединителен патриотизъм, но не и от национализъм. Това каза пред журналисти председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след церемонията по издигане на националния флаг по повод 3-ти март.

„Честит празник на всички българи и на цяла България. На този ден може би всички ние трябва да си дадем една равносметка да направим за ситуацията и състоянието на страната, защото предстоят ни много важни решения, които трябва да вземем всички ние като български граждани. Призивът ми е да изходим от обединението, защото имаме нужда от обединение, имаме нужда от патриотизъм, обединителен патриотизъм, но не и национализъм“, заяви Карадайъ.

Той призова тези 143 години като лента да ни минат през съзнанието и да дадем оценка на състоянието, в което се намираме. „Преломен е моментът. Имаме важни решения да взимаме за страната, но това зависи от всеки български гражданин“, заяви още Карадайъ.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!