BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нeопитен шофьор се отърва на косъм от сериозен инцидент при неправилна маневра

За по-малко от час този преди обед в Хасково беше регистриран втора катастрофа. Неспазване на хоризонталната маркировка по бул.“ Никола Радев“ едва не коства тежки травми на неопитен шофьор, предприел маневра обратен завой на категорично забранено място за това.

18-годишният водач на Фолксваген Голф се движел направо по булеварда, когато малко след финансово-стопанската гимназия тръгнал да прави обратен завой. Той е пресякъл две двойно непресечени линии. При обръщането колата е засечена от движещото се към кв. “Болярово“ камионче на фирма за дограма. „ И през ум не ми мина, че някой пред мен ще реши да направи толкова безумна маневра и то на най-тесният участък от пътя. Опитах се да отбия колкото се може наляво, за да му стигне разстоянието и да направи маневрата, но влизах в насрещното и не можах да отбия кой знае колко. Така се стигна до сблъсъка“, сподели шофьорът на фирмаджийското возило Иван Здравков.

Колата на младия водач е ударена във шофьорската врата. При сблъсъка няма пострадали хора. Момчетата от фирмата за дограма се връщали от обект, където минути преди инцидента разтоварили. Сега поне седмица работата им спира докато камиончето им излезе от ремонт.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!