BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Осем души са задържани по време на протест в столицата

Общо осем души са задържани по време на протестни действия в столицата, съобщиха от МВР. Четирима от тях са отведени в полицията заради неизпълнение на полицейско разпореждане. В един е намерен нож, а друг е с множество криминалистически регистрации и е обявен за общодържавно издирване. У един от задържаните е открита тревиста маса.

По време на протестните действия в централната градска част на София са предотвратени от полицията опити за нарушаване на обществения ред, блокиране на движението по главни пътни артерии и разкъсване на изградените полицейски кордони.

МВР отбелязва, че е налице е грубо нарушаване на противоепидемичните мерки по заповедта на министъра на здравеопазването.

По-рано някои от участниците направиха и опит да проникнат в сградата на Народното събрание. Екипи на СДВР продължават да работят за опазване на обществения ред и предотвратяване на правонарушения.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!