BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Различните лица на любовта в сериалите на HBO GO

Всяка двойка има история и всяка любовна история е романтична, без значение какви видове двойки са замесени. Понякога историите също могат и да променят много неща – нагласи, самочувствие, поглед към живота. HBO празнува любовното многообразие с глобалната си активност #humanbyorientation като показва различните лица на отношенията в някои от най-популярните си серии. Изберете от повече от 70 вдъхновяващи и трогателни истории, включени в специалната селекция на HBO GO – всички те са базирани на универсална човечност, независимо от етническа принадлежност, ориентация или пол.

Ето част от предложенията с разнообразни любовни истории, достъпни в HBO GO:

Еуфория следва живота на група ученици от гимназията през това, което им се случва – секс, наркотици, приятелства, любов, определяне на идентичност и травми. Сериалите бързо станаха част от най-известните продукции на HBO, показващи, че любовта е любов без значение на възраст, пол или етническа принадлежност. Сложните образи на Ру и Джулс, представени в съвсем по човешки и с лекота отношения на ръба на приятелството и романтиката ни показват добрата страна на любовта – тази, която я е грижа за теб и винаги е там, за да ти помогне.

Бети открехва завесата какво е да си млада жена в света на скейтборда, доминиран от мъже. Някои от най-формиращите моменти в живота на младите жени идват от това, че просто прекарват време заедно и споделят опит. Сериалът показва как се чувстват тийнейджърите днес в един свят, в който е напълно различен от този на последните поколения – дори в любовен план.

Джентълменът Джак разказва историята на Ан Листър – преуспяла собственичка на имоти в Йоркшир, която документира хомосексуалните си връзки в дневник от 4 милиона думи, пътува и променя съдбата на имението Шибдън Хол. Ако погледнем от романтичната страна, това е историята на две жени, в романтична връзка през 1832 г., които предварително знаят, че ще бъдат осъдени от обществото и повод за клюки и че отношенията им трябва да се пазят в тайна.

Ел връзки: Поколение отвъд етикета следва група от приятели, по-голямата част от които са жени лесбийки, изживяващи любов, трепети, секс, неуспехи и успехи в Лос Анджелис. Културен шок, но и повод за вдъхване на смелост за много жени, сериалът руши граници.

В търсене (2 сезона и филм): героите на този комедиен сериал на HBO са трима трийсет и няколко годишни приятели, които с удоволствие изследват удоволствията и предизвикателствата, които Сан Франциско предлага на новото поколение гей мъже.

Убивайки Ийв – противоречивата връзка между Ийв и Виланел изненадва както жените, така и мъжете, тъй като напрежението между тях е толкова високо, че почти всеки може да открие паралел в собствения си живот за някого, когото не можеш да търпиш, но непрекъснато мислиш за него … В края на краищата зрителят се озовава да тайно да стиска палци как дали ще прехвръкне любовна искра.

Да не забравяме и класиките:

Ангели в Америка с носителите на наградата „Оскар“ Ал Пачино, Мерил Стрийп и Ема Томпсън е монументално филмово постижение, пресъздаващо свят, в който фантазия и реалност си взаимодействат. Сюжетът се фокусира върху три семейства, всяко от които има свои собствени проблеми: двама хомосексуалисти, единият от които има СПИН; женен Мормон, който не е наясно с различната си сексуална ориентация; известният десен адвокат Рой Кон (Ал Пачино), реален човек, починал от болестта през 1986 г., който отрича през цялото време до смъртта си, че е гей.

Два метра под земята ООД прави всички отношения да изглеждат по-належащи и жизненоважни, заради темата за смъртта, присъстваща в сюжета за историите преплитащи се около погребалното бюро. Също така, сериалът разглежда еднакво усложненията, присъщи на хетеро и гей романсите, от които резултатът е един – не е лесно на обичаш.

Можем да видим и пълен спектър от любовно разнообразие в Страхотии в Мексико, Истинска кръв, Нюйоркска комбина, Г-жа Флетчър и не на последно място – любовта царува между всякакви двойки и в епичната поредица Игра на тронове.


Източник: Kardjali

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!