BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

 Състезание по английски език за ученици KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS  се проведе в Неа Германика

KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS е най-голямото училищно състезание по английски език в света и се организира от International Testing Authority и Institute for the Development of Educational Assessment.
В нашата страна състезанието KGL се провежда от сдружение „Асоциация на Кеймбридж училищата в България“.
НЕА Германика като членове на „Асоциация на Кеймбридж училищата в България“ също участват в състезанието. Тази година въпреки че вътрешният кръг  се проведе в изключително трудни условия, по време на пандемия,  от НЕА Германика за различните нива Pre A1; A1; A1 Senior; A2; B1 и B2 се явиха 24 участника. Подготовката за състезанието беше проведена също в много трудни , пандемични условия, но благодарение на усилията на целия екип на НЕА Германика, в лицето на учителите по английски език – Веселина Иванова и Синем Салибрям децата успяха да се подготвят и сега с нетърпение очакват резултатите, които се очакват след около 2 седмици.

 

 

 

 

Източник: Нов Живот

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!